All for Joomla All for Webmasters

Bemutatkozás

 

A település Nógrád megye északkeleti csücskében,Salgótarjántól 20 km-re az országhatár és Heves megye között található. Salgótarján irányából az út gyönyörű kilátással, szerpentinen vezet a településre, a Medves-fennsíkon át, ami Közép-Európa legnagyobb kiterjedésű bazaltplatója.
A Négy Tó Panzió a település határában található négy horgásztóról kapta a nevét. Ezek a vizek az érintetlen természeti környezet miatt vonzzák a turistákat.
A Négy Tó Panzió egész évben nyitva tart, étkezési lehetőség reggel 9-től este 21-ig van. A’la Cart, illetve tájjelegű ételek is várják a kedves vendégeket.
Két-, valamint háromágyas szobák, apartmanok állnak a pihenésre vágyók rendelkezésére.A panzió vállalja céges és családi rendezvények lebonyolítását, svédasztalos állófogadás formájában is!
Gyermektáborokat is szívesen fogadunk: a részükre összeállított program keretében képzőművészeti foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek, megismerkedhetnek a különféle népi játékok készítésével.
Kerékpárbérlési lehetőséget is biztosítunk, 25 darab kerékpár várja a túrázni vágyókat.
A környék erdei gazdag vadállománnyal rendelkeznek. A vadászoknak nem csak komplett csomagokat ajánlunk, hanem társas- és lesvadászaton való részvételre is lehetőség nyílik, amihez a panzió terepjárót biztosít!

A Panziót 1999. óta a Medves 99 Kft üzemelteti. Működését a folyamatos rendezvények, esküvők, bankettek teszik színessé és sikeressé. 

 

2